NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!
VERONA

Despre Verona Residence

NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!

Transformam idei inovatoare in proiecte de succes .

Societatile Comprest Util SRL și Asfalt Dobrogea SRL fac parte dintr-un grup extins de firme cu capital integral romanesc, alaturi de Somaco Construct SRL, Com Util Srl si Prefabricate Dobrogea SRL.

Povestea noastra incepe in anul 1994, atunci cand domnul Comanescu, un vizionar in domeniul productiei de betoane si mortare, pune bazele societatii Comprest Util. Prin munca, experienta si dedicarea echipei pe care o conduce, societatea cunoaste o evolutie pozitiva si devine in scurt timp un reper al profesionalismului si inovatiei in domeniul pe care il reprezinta – detinand in prezent propriile statii de betoane, cariere de piatra si 4 laboratoare.

In anul 2008, grupul de firme condus de antreprenorul Comanescu se extinde cu Asfalt Dobrogea, societate care are ca obiect de activitate fabricarea si punerea in opera de mixturi asfaltice utilizate in constructia de drumuri, autostrazi si lucrari de infrastructura rutiera.

Pastrand spiritul inovator si proactiv al fondatorului, grupul de firme isi extinde activitatea spre alte domenii in care ne dorim sa oferim aceleasi strandarde ridicate de profesionalism si calitate. Astfel, detinand o parte din facilitatile necesare, ne-am orientat si in domeniul constructiilor rezidentiale unde am reusit sa surprindem prin proiecte de mare anvergura care se remarca prin inovatii tehnice si arhitecturale, siguranta, functionalitate si design atractiv.

Am reusit sa facem un pas spre succes si in domeniul turistic, acolo unde am anticipat nevoile clientilor nostri pentru confort, siguranta si relaxare si am reusit sa le materializam sub forma a doua complexe turistice amplasate in Mamaia si Predeal care se doresc a fi o oaza de bucurie pentru toti cei care le trec pragul.

Povestea noastra tinde in fiecare zi spre mai bine, mai bun, mai eficient, iar fiecare proiect reprezinta o provocare pe care echipele noastre le accepta si le transforma in povesti de success!

PROIECTELE noastre

Complex Mamaia

Amplasat in Mamaia Nord, pe malul lacului Siutghiol, la 700 de metri de mare, in apropierea zonei de cluburi, complexul Verona Residence este un proiect ambitios in care confortul, siguranta si luxul vor deveni sinonime cu vacanta, relaxarea si starea de bine. Complexul Verona Residence se remarca printr-o arhitectura frumoasa, cu accente moderne si detalii de design care inspira bun-gust si lux. Pentru constructia complexului am ales doar materiale de top si solutii tehnice care sa creasca gradul de siguranta si confort al viitorilor locatari.

Complex Verona Al.Lapusneanu

Descopera bucuria de a trai aproape de inima verde a orasului in ansamblul Verona Residence, amplasat la cativa pasi de parcul Tabacariei, pe bulevadrul Alexandru Lapusneanu. Verona Residence este un proiect rezidential premium de mare anvergura care va propune o noua filosofie de a locui. Complexul este format dintr-un număr total de 106 apartamente cu 2 si 3 camere si garsoniere dintre care o parte din ele va ofera o vedere spectaculoasa spre parc, lac si mare.


FILIALELE noastre

ASFALT DOBROGEA

Infiintata in anul 2008, Asfalt Dobrogea este o societate cu capital integral romanesc care are ca obiect de activitate fabricarea si punerea in opera a mixturilor asfaltice de diverse sorturi si tipuri, utilizate in constructia de drumuri, autostrazi si lucrari de infrastructura rutiera.

COMPREST UTIL

Societatea Comprest Util a fost infiintata in 1994 la initiativa domnului Comanescu, un antreprenor constantean cu viziune inovatoare care activa in mediul de afaceri local inca din anul 1991 cand prima societate a fost SC Sanex SRL, care ulterior, la solicitarea Sanex SA a schimbat denumirea in Unic Sancom S.R.L..

Pastreaza legatura cu noi

contact
0241 693 580
0241 693 117
0726 104 077
office@verona-residence.ro
Constanta

Prin continuare trimiterii acestui formular sunt de acord cu politica de confidentialitate


NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!