NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!
VERONA

Complex Mamaia
- PARTER

Cumpara acum apartamentul mult visat!

NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!

BLOC C1-C2
CLICK PE UNUL DIN APARTAMENTELE DIN IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A LE PUTEA VIZIONA APARTAMENT 1 - DISPONIBIL  APARTAMENT 2 - DISPONIBIL  APARTAMENT 3 - DISPONIBIL  APARTAMENT 4 - DISPONIBIL  APARTAMENT 5 - DISPONIBIL  APARTAMENT 6 - DISPONIBIL

Galerie foto Complex Mamaia

GALERIE
O oaza de linisteComplexul Verona Residence este un proiect ambitios, de mare anvergura, in care confortul, siguranta si luxul vor deveni sinonime cu vacanta, relaxarea si starea de bine. Amplasarea perfecta, exact pe malul lacului Siutghiol, face din viitoarea ta locuinta Verona Residence caminul perfect.

Apartamentele de tip Penthouse amplasate la ultimul etaj, sunt o particularitate exclusivista a ansamblului. Aceste locuinte spectaculoase ofera o vedere panoramica de 360 grade spre mare si lac, iar Smart Home System completeaza confortul tau si al nevoilor tale, cu automatizari potrivte rutinei si obiceiurilor tale.

De asemenea, penthouse-urile ofera spatii generoase, avand suprafete cuprinse intre 250 si 350 mp.

Exclusivism la superlativ


Amplasat in cea mai exclusivista zona de pe litoralul romanesc, complexul Verona Residence este practic in inima distractiei si in imediata apropiere a celebrelor cluburi Nuba, Loft, Breeze, Fratelli. Vei locui aproape de celebrele plaje Shut-Up!, H20, Crazy Beach etc.

Extraordinarul, noua ta realitate


Complexul Verona Residence se remarca printr-o arhitectura frumoasa, cu accente moderne si detalii de design care inspira bun-gust si lux. Pentru constructia complexului am ales doar materiale de top si solutii tehnice care sa creasca gradul de siguranta si confort al viitorilor locatari. Verona Residence ofera 154 locuinte extraordinare gandite cu stil intr-un imobil P+11.

Facilitati si dotari


Am conceput Verona Residence Mamaia Nord pentru a imbina natura cu stilul exclusivist, astfel ca la parterul imobilului se va afla un restaurant si un lounge bar de unde puteti admira in orice moment al zilei lacul Siutghiol in toata splendoarea lui.

CONSTRUCTIE COMPLEX


• Deoarece calitatea materialelor este esențială pentru noi, peretii exteriori sunt realizati din BCA Celco de 30 cm, ce asigura un confort termic sport impreuna cu sistemul de izolatie compus din: fatada ventilata placata cu placi EQUITONE, folie anticondens si vata bazaltica de 8 cm.
• Compartimentarea interioara in apartamente este realizata din BCA de 15cm iar peretii intre apartamente sunt de 25 cm, care asigura o buna izolatie fonica si termica a fiecarei incaperi. Pe tavane a fost aplicata vata minerala pentru izolatie fonica si termica excelenta intre etaje.
• Pentru tamplarie am ales profilele GUTMANN, seria GWD70-High Isolation, datorita calitatii ridicate, a durabilitatii si a functionalitatii sporite. Sticla este tripan, avand grosimea de 52mm, in configuratia:
-exterior: Cool Lite KN 166 Securizat
-intermediar: Float Clear 4-6mm
-interior: Duplex 4.1.4. – Low-E
• Balcoanele locuintelor sunt delimitate cu balustrada din sticla securizata

FINISAJE APARTAMENTE


Toate locuintele din cadrul complexului se predau la gri si includ urmatoarele facilitati:
• Centrala Termica
• Incalzire in pardoseala
• Tamplarie de aluminiu cu geamuri tripan GUTMANN
• Videointerfon
• Pereti gletuiti si amorsati

LA CERERE, APARTAMENTELE POT FI PREDATE SI LA CHEIE !

contact

Complex Verona Mamaia Nord

contact

Pastreaza legatura cu noi

contact
+40 730 014 633
+40 722 677 600
office@verona-residence.ro
Constanta

Prin continuare trimiterii acestui formular sunt de acord cu politica de confidentialitate


NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!