NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!
VERONA

COMPREST UTIL

NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!

Societatea Comprest Util a fost infiintata in 1994 la initiativa domnului Comanescu, un antreprenor constantean cu viziune inovatoare care activa in mediul de afaceri local inca din anul 1991 cand prima societate a fost SC Sanex SRL, care ulterior, la solicitarea Sanex SA a schimbat denumirea in Unic Sancom S.R.L..

In toamna anului 1991, Unic Sancom S.R.L infiinteaza prima statie de betoane, devenind, astfel, primul producator privat de betoane din Romania. Pe fondul schimbarilor legislative, ne referim inclusiv la prevederile fiscale privind scutirea de la plata impozitului pe profit pentru primii 5 ani de la infiintare, in anul 1994, dl Comanescu fondeaza societatea comerciala Comprest Util S.R.L. care, ulterior, absoarbe prin fuziune firma Unic Sancom S.R.L. cu tot cu proprietati Si profit.

Compania are ca obiect de activitate productia de betoane si mortare si reprezinta un reper de profesionalism in domeniu.

In prezent, societatea Comprest Util detine 6 statii de betoane situate in Constanta, pe str. Interioara 4, si in Eforie, dotate cu echipamente moderne, automatizate si o capacitate de peste 2.000 - 3.000 mc beton/zi, o statie de sortare si spalare agregate naturale de balastiera in portul Ovidiu, 3 cariere de extractie piatra de diferite sorturi: granit, brecie, sisturi verzi, calcare situate in Sibioara, Camena judetul Tulcea si Mihail Kogalniceanu - Sitorman cu o productie de peste 15.000-20.000 to/zi, in functie de comenzi si contracte, sedii administrative si laboratoare de analize si incercari.

Bazata pe o echipa manageriala bine instruita si experimentata si un colectiv tanar si dinamic, format din ingineri de specialitate si personal calificat, societatea produce toate sortimentele de betoane si mortare prevazute de normativele in vigoare, pentru constructii civile, industriale, social culturale, de drumuri, hidrotehnice, precum si toate sortimentele de cribluri si pietris pentru betoane si imbracaminti asfaltice, dar si piatra sparta pentru platforme, drumuri, fundatii, lucrari hidrotehnice si balastarea liniilor de cale ferata etc.

La categoria intreprinderilor mici si mijlocii, societatea a obtinut locul I pe tara, pentru productia de betoane si mortare trei ani consecutivi. Incepand cu anul 2007, compania a fost incadrata la categoria intreprinderilor mari.

Puncte de lucru si cariere proprii

CONSTANTA

Str. Interioara 4, nr. 8 (deschidere si la Str. Interioara nr. 3 - peste 100 m lungime) - pe care sunt amplasate 4 statii de betoane, dintre care 2 statii PROMIX SM 80 (80mc/ora/bucata) si 2 statii CEDOMAL 51 (45 mc/ora/bucata), cladire birouri si laborator (P+1 suprafata desfasurata 1000 mp), ateliere mecanice, electrice, centrala, vestiare, cantar pod bascula 80 to, instalatii de spalare si decantare pentru autobetoniere. Societatea mai detine pentru transportul si punerea in opera a betonului 18 buc. autobetoniere de 9 mc, autopompe beton cu lungimea bratului intre 28-41 m.

SIBIOARA

Exploatare de gresie graweke ce se proceseaza cu 3 linii de concasare avand o capacitate de prelucare de cca. 200-300 to/ora in functie de granulatie. Capacitate de livrare Piatra Bruta sortata 10.000-15.000 to/zi (ex : prelungire Dig de Larg Port Constanta, extindere si consolisare plaje ABADL).
Societatea mai detine aici: birouri, cantar pod bascula 80 to, posturi transfomare de la 20 la 0,4 kw si de la 20 al 6 kw; excavatoare electrice tip EKG , excavatoare - VOLVO EC 460 si EC 290, DUMPERE de 27 to, de 42 to, autobasculante Mercedes 8X4, incarcatoare frontala diferite marimi etc.

REZERVA ZACAMANT GRANODIORIT:
PIATRA LATA - 30.000.000 tone

OVIDIU

Este montata o statie de spalare si sortare balast, dana de descarcare-incarcare, instalatie cu banda de incarcare in barja.

EFORIE

Sunt amplasate 2 statii betoane 1 CIFA – 90 mc/ora, 1 CEDOMAL C 51 – 45 mc/ ora, pod bascula 80 to, statie spalare-decantare, birouri, laborator, spatii cazare.

SITORMAN (Dealu Mare)

Cariera calcar cu statii de concasare si sortare mobile cu o productivitate de 150-200 to/ora, o rezerva de 30.000.000tone , cantar pod bascula 80 to, birouri, post transformare etc.

CAMENA

Extragere riolite (granite) cu o instalatie avand capacitatea de 350 to/ora, excavator EKG, incarcatoare frontale, cantar pod bascula 80 to, platforme si padoace depozitare.
REZERVA ZACAMANT RIOLIT ( culoare rosie) cu o rezerva de 30.000.000 tone:

SAT PIATRA

REZERVA ZACAMANT CALCAR cu o rezerva de 30.000.000 tone:

Lucrari reprezentative:
• Livrare piatra constructie DIG DE LARG PORT CONSTANTA;
• Livrare piatra, betoane, mixturi asfaltice AUTOSTRADA A4;
• Livrare si executie DIGURI PROTECTIE LITORAL (piatra, beton, acropode);
• Livrare piatra autorizata Afer pentru Linii CF – Bucuresti - Constanta;

GALERIE FOTO

SEDIU COMPREST UTIL

contact

Pastreaza legatura cu noi

contact
+40 241 693 580
+40 241 693 117
+40 726 104 077
office@verona-residence.ro
Constanta

Prin continuare trimiterii acestui formular sunt de acord cu politica de confidentialitate


NOTA INFORMATIVA: Toate informațiile,prețurile, schițele si pozele de pe site au exclusiv scop de prezentare!